Doe een gratis verkoopscan!
Bereikbaarheid Sleeuwijk Yachting juli t/m september

Bereikbaarheid Sleeuwijk Yachting juli t/m september 2022

 

Sleeuwijk Yachting is de gehele zomer zeven dagen per week geopend. We hebben gelukkig in deze tijd een ruim aanbod van verkoopjachten. De keuze van jachten is zeer breed in de verkoophaven.

Helaas zal onze bereikbaarheid deze zomer wat hinder ondervinden door wegwerkzaamheden. Dit is natuurlijk uitermate vervelend, maar wij kunnen u hierbij dus alleen maar zo goed mogelijk op de hoogte houden. Via de aangegeven omleidingen zijn wij gewoon goed te bereiken.

De kruising op de Rijkstraatweg Noord zal gesloten zijn vanaf 18 juli tot en met 22 juli 2022.

Mocht u in dezer dagen ons willen bezoeken dan kunt u de omleidingsroute volgen. U kunt de borden volgen die de haven van Sleeuwijk aangeven. Het nummer wat daarbij hoort is 2.

Hierna zal de sluiting nog niet helemaal voorbij zijn. Ze gaan na de bouwvakantie nog verder met de wegwerkzaamheden. Vanaf 22 augustus tot en met 23 september 2022 is de Rijksstraatweg noord in zijn geheel gesloten. De omleidingsroute wordt nu aangegeven met nummer 5 om ons te kunnen bereiken.

We hopen dat verdere hinder minimaal zal zijn in de omgeving om toch naar onze haven te komen.

We zien jullie graag deze zomer in onze haven. Schroom ons niet om te bellen voor een afspraak te maken voor een bezichtiging. Een e-mail versturen kan uiteraard ook via ons contactformulier.

Druk rechts op de knop voor ons volledige aanbod van verkoopjachten. Binnen ons aanbod vindt u uiteraard ook het aanbod van Elling Brokerage.

Mocht u uw schip willen verkopen laat dan uw gegevens achter via onze gratis verkoopscan.

We zien u graag in onze verkoophaven in Sleeuwijk.

Gratis verkoopscan?