Doe een gratis verkoopscan!
Corona Update – Bezichtigen op afspraak

Wij mogen ons gelukkig prijzen dat wij ondanks de strengere lockdown onze deuren open mogen houden voor bezoek. Hierdoor kunnen wij u nog verwelkomen in onze haven en ons prachtige aanbod aan u tonen. De strengere maatregelen hebben ons gedwongen om ons beleid aan te scherpen, zodat wij voor iedereen een veilig bezoek kunnen blijven garanderen.

Welke maatregelen hebben wij genomen.

  • Normaal kon u bij ons op elk tijdstip langskomen om het schip van uw wens te bekijken. Wij zijn genoodzaakt om dit aan banden te leggen. De schepen kunnen nu alleen nog maar op afspraak worden bezichtigd. Dit zorgt ervoor dat wij de tijd voor u kunnen nemen en grote drukte kunnen vermijden. Let op onze openingstijden
  • Wij beperken het aantal bezoekers tot maximaal twee personen. U mag dus maximaal met twee personen aan boord van een schip.

Wat vragen wij van u als u Sleeuwijk Yachting wil bezoeken.

  • Bij binnenkomst vragen wij u om onze bezoekerslijst in te vullen zodat wij contact met u op kunnen nemen als er onverhoopt bij ons toch een COVID-19 uitbraak is.
  • Uiteraard is het ook bij ons verplicht om een mondkapje te dragen tijdens uw bezoek.
  • Blijf thuis als u klachten heeft.

Door deze maatregelen te nemen hopen wij dat we de bezoeken veilig kunnen houden en ook aankomend seizoen weer tot een groot succes kunnen maken.

Blijf gezond!

 

Gratis verkoopscan?