Doe een gratis verkoopscan!
Sleeuwijk Yachting – Artikel stevenvlet op Stegfunk.de

Wij werden met enige regelmaat door onze Duitse klanten getipt op een nieuwe website Stegfunk.de . Deze website is opgezet voor de Duitse watersporter in Nederland.

Al jaren lang hebben wij contact met de redactie van deze website. De journalist die de artikelen schrijft voor deze website is al jarenlang bekend in de jachtenbranche. Alexander Worms schreef jarenlang voor BOOTE en is nu voor zichzelf deze website gestart. Samen met twee van onze verkopers hebben wij dit artikel geschreven.

Hollands Glorie – De Vlet

Als Nederlandse jachtmakelaar willen wij uiteraard het Nederlandse product beter op de kaart zetten. Wat is er nou meer Nederlands dan een prachtig rondspant gebouwde vlet. Zodoende kozen wij voor de twee Stevenvletten gebouwd door De Scheepsbouwers in Werkendam. Uiteraard kunt u deze twee schepen terugvinden in ons huidige aanbod.

Het artikel is toegespitst op de sterke punten van deze schepen. De techniek en de super solide bouwwijze zijn door Alexander goed uitgelicht. Het artikel is op dit moment alleen in het Duits te lezen maar mocht dit voor u geen enkel probleem zijn kunt u het HIER vinden.

Het Beeldmateriaal

Naast een sterk geschreven stuk tekst is goed beeldmateriaal ook van belang. Een oude bekende van ons, Tijmen Kielen, heeft het begeleidende beeldmateriaal gemaakt voor het artikel. Hij heeft zijn sporen binnen de maritieme wereld zeker verdiend. Regelmatig komt hij over de vloer bij grote werven om prachtig beeldmateriaal te produceren. Maar toen hij van deze twee jachten afstapte stond hij te glunderen van oor tot oor. Hij was dolenthousiast over het eindresultaat.  Hij leverde ons een prachtige set foto’s af maar ook deze geweldige video.

Ook wij zijn ontzettend blij met dit leuke artikel en het geweldige beeldmateriaal. Hopelijk gaat dit leiden tot mooie verkoopresultaten voor beide schepen. Wij willen in ieder geval iedereen bedanken die hier aan heeft meegewerkt.

  • De Scheepsbouwers Maritiem
  • Alexander Worms  – Stegfunk.de
  • Tijmen Kielen
  • De Schippers

Gratis verkoopscan?