Doe een gratis verkoopscan!
Ook aankomende editie is Sleeuwijk Yachting aanwezig op BOOT Düsseldorf

Sleeuwijk Yachting gaat naar BOOT Düsseldorf 2020

Na het succes van vorig jaar stond het voor ons eigenlijk al vrij snel vast dat wij ook aankomende editie weer deelnemen aan BOOT Düsseldorf. BOOT Düsseldorf 2019 trok bijna 250.000 bezoekers een prachtig record voor deze beurs.

Waar & Wanneer

De beurs zal dit jaar plaatsvinden van 18 januari tot en met zondag 26 januari, in Düsseldorf. Iedere dag openen de deuren om 10.00u en zullen sluiten om 18.00u.

Stand Sleeuwijk Yachting

Zoals u al jaren van ons gewend bent zullen wij op deze beurs ons gehele aanbod presenteren. Een goed begin is het halve werk, daarom zijn wij nu al bezig met het versterken van ons aanbod. Overweegt u dus om uw schip te verkopen, neem dan contact met ons op zodat wij uw schip ook kunnen presenteren aan de 250.000 bezoekers.

Wat is er nog meer te zien

Op dé grootste watersportbeurs van Europa is voor ieder wat wils. Er is een ruim aanbod van motorboten, zeilboten tot surfplanken. Alle grote merken zoals: Linssen Yachts, Steeler Yachts, Fairline, San Lorenzo en Sealine zijn aanwezig. Dit is nog maar een kleine greep uit de ruim 2.100 bedrijven die aanwezig zullen zijn. Al met al dus een zeer complete beurs waar een hoop te zien zal zijn. Voldoende redenen dus om een bezoek te brengen. Zien wij u daar?

Gratis verkoopscan?