Doe een gratis verkoopscan!
Gorinchem Bootshow samen met Sleeuwijk Yachting

Dit jaar organiseert Sleeuwijk Yachting in samenwerking met de Gorinchem Botenbeurs een fantastische BOTENSHOW!  Deze show zal gehouden worden zowel in de haven van Gorinchem als in Sleeuwijk.

In de verkoophaven van Sleeuwijk liggen de grotere motorschepen te koop, in Gorinchem liggen de kleinere schepen te koop. Tevens zijn daar diverse kraampjes met nautische zaken en natuurlijk een hapje en een drankje! Pure gezelligheid!

U kunt op uw gemak het ruime aanbod van ongeveer 150 nieuwe en gebruikte motorboten bekijken. Polyester, staal of aluminium en nieuw, jonge gebruikt of gebruikt, alles is te zien. Geen moeilijke afspraken voor bezichtigingen, maar gewoon langskomen, kijken en ervaren. Neem plaats achter het stuurwiel of bekijk rustig de nieuwste interieurs en modellen. Ervaar hoe mooi de watersport kan zijn en geniet van alle verschillende boten. Natuurlijk kunt u ook rekenen op deskundig advies en vrijblijvende uitleg.

Er is een gezellige ongedwongen sfeer, een hapje en drankje en naturlijk gratis toegang en parkeren. Oftewel zeker de moeite om een kijkje te komen nemen in de prachtige haven van Sleeuwijk en Gorinchem.

De show zal gehouden worden op  22 en 23 september 2023  De openingstijden zijn dagelijks 10.00 – 17.00 uur.

Sleeuwijk Yachting jachtmakelaars, tel. 0183-30 45 11, Hoekeinde 24 te Sleeuwijk of kijk op onze internetsite: www.sleeuwijkyachting.nl

 

Gratis verkoopscan?