Mach einen kostenlosen Verkaufsscan
+31 183 30 45 11

Linssen Yachts

Linssen Yachts BV is een familiebedrijf met een rijke traditie. In de loop der jaren ontwikkelde het, in Maasbracht gevestigde, bedrijf zich gestaag en werd het een belangrijke speler binnen de Nederlandse stalen jachtbouw.

Linssen Yachts keek vanuit een geheel ander perspectief naar de ontwikkelingen in de jachtbouwmarkt. Seriematige bouw, procestechniek, schaalvoordeel, logistiek en technologie waren aandachtspunten die de Maasbrachtse jachtbouwer véél meer aanspraken.

Linssen is mede door de Classic, Dutch en Grand Sturdy-modelreeksen bekend geworden als een jachtbouwer die met een geheel eigen en herkenbare stijl, verfijnde, comfortabele en degelijke schepen bouwt. Geen overdreven hoogstandjes, geen kitsch, geen overbodige franje, maar eerlijke scheepsbouw met functionele technische oplossingen.
De Linssen jachten staan bekend als: “Solide motorjachten met verhoudingsgewijs lage onderhoudskosten en een opmerkelijk hoge wederverkoopwaarde.” Wij zien daarom dan ook graag deze schepen in ons aanbod.

Kostenloser Verkaufsscan?