Mach einen kostenlosen Verkaufsscan
+31 183 30 45 11

Neptune Marine Shipbuilding bv.

Het bedrijf werd opgericht in 1972 en was een van de eerste Polyester botenbouwers ter wereld die aan de strenge normen van Nederlandse jachtbouwers werkten. De grote succesen boekte ze met de modellen als de Neptunus 141 en de Neptunus 168. Zo groeide Neptune Marine Shipbuilding in Aalst uit tot een van de grotere spelers binnen de Nederlandse jachtbouw.

In 1997 lanceerde Neptune het eerste Elling Motoryacht. Het model was gebaseerd op meer dan honderd conceptvereisten, verzameld door duizenden watersporters uit de hele wereld die veiligheid, comfort en luxe combineerden.

Deze ideeën werden samengebracht door de wereldberoemde ontwerper ‚Ken Freivokh‘, hieruit kwam het revolutionaire concept van de Elling. Binnen de watersport zijn de Elling E3 en Elling E4 niet meer weg te denken. De watersporter die op zoek is naar een zeewaardig jacht met een luxe uitstraling en comfort kan niet meer om de Elling heen.
Sleeuwijk Yachting heeft al jaren een zéér hechte band met deze werf. In de jaren 90 was Sleeuwijk hét punt waar alle nieuwe jachten van deze werf werden afgeleverd. De komende jaren hopen wij nog veel mooie modellen van deze werf langs te zien komen in onze haven.

Kostenloser Verkaufsscan?