Doe een gratis verkoopscan!

Haven

Onze prachtige haven, gelegen aan de Merwede en op een steenworp afstand van de Biesbosch, de Maas en de Waal, biedt plaats aan zo’n 200 jachten. Ongeveer 100 van deze plaatsen worden gebruikt om de jachten die wij in verkoop hebben aan het publiek te tonen. De overige ligplaatsen worden verhuurd op jaarbasis of worden verhuurd aan passanten die voor korte tijd in onze haven verblijven. Onze haven beschikt over moderne douche- en toilet faciliteiten, gratis WiFi, stroom- en wateraansluitingen. Tevens treft u in de haven een dieseltankstation. Wij hebben een goede samenwerking met Quality Yachtservice voor onderhoud en reparaties aan uw boot. Of geef de schoonmaak van uw schip eens uit handen aan Aqua Yacht Cleaning.

Tankstation

Onze haven beschikt over een eigen Shell tankstation alwaar u tijdens de openingstijden van ons verkoopkantoor diesel kunt tanken voor uw schip. Omdat wij beschikken over een PIN-apparaat kunt u zowel met pinpas als contant afrekenen. Helaas kunt u bij ons geen benzine tanken.

Brasserie ‘Boven de Rivieren’

Over onze jachthaven kijkt Brasserie ‘Boven de Rivieren’ uit. Wij, en veel van onze ligplaatshouders met ons, ervaren het als een groot genot dat een bak koffie, een heerlijke lunch of zelfs een uitgebreid diner binnen de haven geserveerd kan worden. Culinair verwend worden met uitzicht op het eigen jacht, de mooie Merwede en aan de overkant het oude centrum van Gorinchem geeft onze haven extra elan. In de zomermaanden geniet u natuurlijk op het zonovergoten terras van de lekkernijen en in het najaar is het opwarmen geblazen met een kop hete koffie of chocolade na een wandeling door de uiterwaarden rondom onze haven. Kijk op www.bovenderivieren.nl voor meer informatie en reserveringen.

Klik hier voor een overzicht van de ligplaatstarieven en voor het havenregelement.

Gratis verkoopscan?