Doe een gratis verkoopscan!

Alm Jachtbouw

Alm Jachtbouw bestaat al sinds 1977, deze werf startte in Nieuwendijk maar groeide al snel uit haar voegen en zo moest de werf noodgedwongen verhuizen richting Werkendam. Al enige jaren is de werf in handen van de tweede generatie scheepsbouwers. Jacco van Maastricht en Arie Pruissen staan samen aan het roer en bouwen samen aan het sterke merk Alm Jachtbouw.

Alm jachtbouw staat bekend om haar stalen jachten van circa 10 tot 30 meter, gekenmerkt door een grote mate van comfort en tijdloze, maar altijd herkenbare, uitstraling. Elk Alm jacht is voor iedere schipper een thuishaven. Het vakmanschap en de kennis waarmee is gebouwd, tezamen met de hoogwaardige afwerking, maken een Almjacht tot een trots bezit. Vaak zijn deze schepen geschikt voor een langdurig verblijf aan boord, gekoppeld aan uitstekende vaareigenschappen.

De brede range van De Alm reikt van de Delfino, Alm Kotter tot de stoere Alm Trawler. Éen van deze schepen maakt altijd wel deel uit van ons aanbod. De werf ligt op steenworp afstand dus alle kennis over deze schepen is binnen handbereik.

Gratis verkoopscan?