Doe een gratis verkoopscan!

Steeler Yachts

De in Steenwijk gevestigde jachtbouwer is al enige jaren een vaste waarde binnen de Nederlandse jachtbouw. De modellijn die Steeler Yachts hanteert is zeer uiteenlopend. Van de stoere Steeler Explorer, de moderne Steeler NG lijn tot en met de futuristische Steeler Pannorama.

De benadering waarbij het bouwproces samen met de klant tot stand komt is één van de onderscheidende factoren van de Steelers. Er zijn een aantal uitgangspunten die bij elk schip centraal staan: de kwaliteit van de gebruikte materialen moet uitstekend zijn, de mensen die het schip bouwen zijn zoals ze dat zelf omschrijven “vakidioten” met een ongekende ambitie: elegante schepen bouwen waarbij het genieten vaak verstopt zit in functionele en comfortabele innovaties.

Elke Steeler heeft een custom made interieur. Op het kruispunt van schoonheid en bruikbaarheid ontstaat succesvol design. Het vinden van die balans is de kunst. Steeler put haar kracht uit het op het eerste gezicht haar indrukwekkende verschijning, maar een nadere kennismaking maakt indruk door haar doordachte functionaliteit. Design waar u als eigenaar elke dag van geniet.

Gratis verkoopscan?