Doe een gratis verkoopscan!

Sturiër Yachts

De Staverse werf werd één eeuw geleden gesticht in het kleine Friese dorp Stavoren, waar het begon met het bouwen en repareren van vissersboten en vrachtschepen. Het is een ambitieus familiebedrijf, waar de waarden van superieur vakmanschap nog steeds worden gehandhaafd.

De traditie is inmiddels uitgebreid met een modern perspectief op het bouwen van stalen jachten met internationale allure, tegenwoordig onder de naam Sturiër Yachts. Geen detail wordt over het hoofd gezien en alleen materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt. Het resultaat is een lijn luxe jachten die elke schipper en bemanning zal aanspreken.

Het belangrijkste aspect van een Sturiër is zijn zeewaardigheid. De stabiliteit speelt een belangrijke rol bij het ontwerpen van de romp, die de zeewaardigheid en de vaareigenschappen van de boten op zee bepaalt. De geavanceerde ontwerpen van de Sturiër OC, Sturiër CS en Sturiër DM bieden maximaal comfort tijdens lange zeereizen en houden rekening met onverwacht zware omstandigheden.

Mocht u uw Sturiër via ons willen verkopen zullen wij onze warme contacten met deze gerenomeerde werf aanspreken om een maximaal verkoopresultaat voor u te behalen.
Geen boten gevonden voor het merk sturier

Gratis verkoopscan?