Doe een gratis verkoopscan!

Aquanaut Yachting

In, het hartje van de Friese watersport, Sneek ligt De Aquanaut werf. In 1961 maken de broers Johan en Wim Bakker uit Sneek hun droom waar, door samen topklasse motorjachten te gaan ontwerpen en bouwen. Hun schepen bouwen al snel een uitstekende reputatie op. In 1997 namen Mark Bakker & Geert Leenstra het stokje over in de leiding van het bedrijf.

Passie voor schepen en varen zit bij de Friese werf diep geworteld. U ziet dit terug in de kwaliteit, vormgeving en vaareigenschappen. Alle fases van het productieproces van ontwerp tot kiellegging en van opbouw tot afbouw worden in eigen beheer uitgevoerd. Zo’n 1.300 schepen zijn inmiddels van stapel gelopen.

Het design van deze schepen kwam de eerste jaren direct van de tekentafels van Vripack / Dick Boon. Deze tijdloze designs vallen nog steeds in de smaak in de huidige markt. Steeds vaker zien wij design elementen in de schepen terug, die later van in huisontwerper Jan-Piet komen. kort concluderend: een werf met alle kennis in eigen huis, die zijn tijd ver vooruit is.

Aquanaut Yachting bouwt verschillende modellen die stuk voor stuk zeer succesvol en geliefd blijken onder watersporters. De diverse modellen motorboten zijn de Aquanaut Drifter, Aquanaut Unico en Aquanaut Global Voyager.

Binnen ons aanbod zijn de voorgenoemde modellen altijd wel terug te vinden.

Gratis verkoopscan?