Doe een gratis verkoopscan!

De juiste jachtmakelaar

De zoektocht naar de juiste jachtmakelaar om uw motorjacht te verkopen is niet altijd gemakkelijk. U wilt uw jacht natuurlijk voor een zo goed mogelijke prijs van de hand doen. Heeft de jachtmakelaar eigenlijk wel ervaring met mijn type jacht? Kan hij snel doorzien wat de unieke kenmerken van mijn jacht zijn? Kan ik rekenen op een klachtgerichte aanpak? Dit zijn precies die vragen waarom veel verkopers van luxe motorjachten voor Sleeuwijk Yachting kiezen.

Uw motorjacht verkopen

Wanneer u uw jacht te koop aanbiedt via Sleeuwijk Yachting dan worden potentiële kopers hierover op verschillende manieren geïnformeerd. Zo adverteren wij met uw boot in diverse watersportbladen en plaatsen wij deze in onze eigen verkoopbrochure die meerder malen per jaar wordt verstuurd naar bijna 20.000 relaties. Tevens plaatsen wij uw jacht op onze eigen verkoopsite en op andere belangrijke watersport sites. Wij zijn ook elk jaar met een stand te vinden op de Hiswa te Water en de Gorinchem Boatshow.

Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat uw schip in optimale conditie blijft. Wanneer geïnteresseerden een kijkje op uw boot willen nemen, lopen wij natuurlijk mee om hen persoonlijk te begeleiden. Daarnaast hebben wij, doordat ons drijvende kantoor zich midden in de haven tussen de boten bevindt, goed zicht op uw jacht.

Gratis verkoopscan

Wanneer u geïnteresseerd bent om uw jacht via Sleeuwijk Yachting te verkopen willen wij u graag een vrijblijvend bemiddelingsvoorstel aanbieden.

Gratis verkoopscan?