Doe een gratis verkoopscan!

Uw huidige jacht inruilen

Het kan natuurlijk zo zijn dat u in onze jachthaven het schip van uw dromen heeft zien liggen, maar nog met uw huidige zeiljacht of motorboot zit. Om verkoopstress te vermijden en te voorkomen dat u voor langere tijd twee jachten in bezit hebt, kunt u bij ons uw huidige jacht inruilen. Wij, als makelaardij, zullen dan proberen om een inruilconstructie op te zetten. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw schip in te ruilen.

  • We vinden direct een koper, uit ons grote klantenbestand, voor uw schip.
  • De verkoper van het door u aan te kopen schip ruilt uw schip in.
  • Sleeuwijk Yachting koopt uw huidige schip.

De deal kan in een keer gemaakt worden

Door uw schip bij ons in te ruilen kunt u de deal in één keer sluiten. Dit heeft als groot voordeel dat u niet een lang verkooptraject van uw eigen schip hoeft te doorlopen en het risico loopt dat u droomschip in de tussentijd verkocht wordt. Veel watersporters zijn u al voor gegaan. Vraag daarom onze makelaars naar de mogelijkheden.

Hoe ruilt Sleeuwijk Yachting uw schip in

Doordat wij dagelijks bezig zijn met het verhandelen van schepen hebben wij een duidelijk zicht op de prijzen van schepen. Wij kunnen ons dan ook vanuit Sleeuwijk, door middel van enkele foto’s en specificaties, al een goed beeld van uw schip vormen. Het is dan ook niet noodzakelijk om het schip vooraf te bekijken.

We zullen vervolgens met u onderhandelen over het bij te betalen bedrag. Op het moment dat we een overeenkomst naderen, zullen we uiteraard bij u aan boord komen kijken. Zo kunnen we nagaan of het schip overeenstemt met het door u geschetste beeld.

Gratis verkoopscan?