Doe een gratis verkoopscan!

Het verzekeren van een jacht

Een jacht vertegenwoordigd een grote waarde, zowel financieel als emotioneel. Om te kunnen garanderen dat onverhoopte schade aan uw jacht hersteld kan worden, is het belangrijk om uw schip passend te verzekeren. Een jacht is immers een schadegevoelig object. Door onvoorziene omstandigheden zoals een storm, vorst, diefstal of door toedoen van andere schippers kunnen er al snel schades ontstaan. Dergelijke reparaties vereisen vaak het werk van een specialist, waardoor de kosten al snel flink op kunnen lopen.

Het WA verzekeren van een jacht is niet wettelijk verplicht, maar wordt wel door veel jachthavens geëist. Het kan dus zijn dat een haven u weigert omdat u niet verzekerd bent.

Een betrouwbare verzekering via Sleeuwijk Yachting

Bij Sleeuwijk Yachting kennen we de waarde van uw jacht als geen ander en zijn we voornemens om goed voor het jacht te zorgen. Via onze makelaardij kunt u daarom een verzekering laten afsluiten. Doordat wij zelf taxaties doen hebben wij een uitstekend inzicht in de waarde van uw jacht en de risico’s op een schade. In samenspraak met u bepalen we daarna de, in uw geval meest geschikte, verzekering, dekking en polis tegen een gegarandeerd scherpe premie. Al onze polissen lopen bij een gerenommeerde maatschappij.

Bij de koop van een schip laten wij altijd door onze verzekeringsagent uw huidige polis vergelijken. Hierdoor bent u verzekerd van een goed passende polis voor een scherp tarief.

Verzekeren

Persoonsgegevens

Naam(Vereist)
Adres

Bootgegevens

Additionele informatie

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Bestand(en) van deze bootverzekering (taxatie, foto's, aankoopnota etc.)
Geen titel(Vereist)

Gratis verkoopscan?