Doe een gratis verkoopscan!

Van den Hoven Jachtbouw

In 1992 begon Bart van den Hoven in zijn achtertuin met de bouw van een 10 meter motorjacht. Door zijn passie en jaren lange ervaring in de interieurbouw wist hij in te spelen op de wensen van zijn klanten. Sinds 1999 runt hij, samen met zijn vrouw Monique en sinds kort ook zijn dochter Michelle, in Waspik Van den Hoven Jachtbouw. Inmiddels zijn er zo’n 50 jachten in de vaart met afmetingen van 12 tot 22 meter.

Door de traditionele geroemde Nederlandse bouwwijzen te combineren met innovatie, staan deze schepen bekend als de top van de Nederlandse markt. Van den Hoven Jachtbouw hanteert een Semi-Custom bouwwijze, hierdoor hebben deze schepen vaak een prachtig design dat is doorgewerkt tot in de kleinste details. Direct zichtbare verschillen zitten vooral in de gebruikte materialen en het afwerkingsniveau, zoals stoffering, soorten hout, glimmende of matte lak en natuurlijk de kleur van het jacht.

Binnen ons aanbod is een Van den Hoven eigenlijk altijd een vaste waarde, maar nooit voor lang. Door het sterke merk, kwaliteit en vooral betrouwbaarheid hebben deze schepen ook binnen de tweedehands markt een zéér goede naam opgebouwd. Vele modellen zijn al een groot succes zoals de: Van den Hoven Exclusive en de Van den Hoven Executive waar vorig jaar de tweede versie van is gelanceerd.

Gratis verkoopscan?