Doe een gratis verkoopscan!
De samenwerking tussen Sleeuwijk Yachting & Elling Brokerage

In januari 2020 ging de samenwerking tussen Sleeuwijk Yachting en Elling Brokerage van start. Sindsdien hebben we veel meer Elling E3’s en Elling E4’s in onze haven liggen. Het zijn er inmiddels zo veel, dat we een hele steiger met deze zeer populaire jachten hebben kunnen vullen!

Bekijk hier alle verkochte schepen

Een ruimer aanbod

We merken dat steeds meer bootliefhebbers op de hoogte zijn van onze samenwerking. De samenwerking heeft beide partijen een stuk  sterker gemaakt. Elling Brokerage profiteert van het grote klantenbestand en de centraal gelegen haven. Meerdere Ellingvaarders hebben ook, vanwege de gezelligheid, gekozen om in onze jachthaven te blijven als vaste ligplaatshouder. Dit heeft geresulteerd in een hoop gezellige kopjes koffie met een goed gesprek over het nieuwe boot.

Sleeuwijk Yachting heeft het afgelopen jaar veel bijgeleerd over de Elling. Daarnaast zien wij toch dat een jonger publiek voor de Elling kiest. Een klant komt dus al eerder in aanraking met onze verkoophaven.

Mooie deals

Het ruime aanbod valt duidelijk in de smaak. Doordat onze klanten in korte tijd meerdere schepen kunnen vergelijken is de aantrekkingskracht van de jachthaven erg groot. Dit resulteert gelukkig ook in mooie verkoopresultaten. Afgelopen jaar hebben we een uitzonderlijk goed jaar gehad. Er zijn méér dan 10 Ellingen verkocht vanuit onze haven.

Toch hebben we ons aanbod op tijd weten aan te vullen zodat de keuze nog steeds ruim is. Van het voorjaar komen er nog meer schepen richting onze haven, deze staan op dit moment keurig in de winterstalling.

Bekijk hier ons volledige aanbod

Vertrouwen in de toekomst

Ons eerste jaar smaakt zeker naar meer dus wij kijken vol goede moed naar de toekomst. Hopelijk zien we volgend jaar een hoop van onze klanten terug in onze jachthaven als passant. Met mooie verhalen over het plezier dat ze aan de boot beleven.

Exterieur - Elling E4 UltimateWhite Elling E4Elling E3 Ultimate Nieuw ModelElling E4 Ultimate Buitenkant

 

Gratis verkoopscan?