Doe een gratis verkoopscan!
Sleeuwijk Yachting start samenwerking met Elling Brokerage

Elling Brokerage en Sleeuwijk Yachting bundelen hun krachten. Per januari 2020 houdt Elling Brokerage kantoor op de jachthaven van Sleeuwijk Yachting op Hoekeinde 24 in Sleeuwijk. Hiermee komt ook het aanbod van goed onderhouden Elling-jachten in de haven van Sleeuwijk Yachting te liggen.

Elling brokerage gebruikt verkoophaven van Sleeuwijk Yachting

Elling Brokerage is, zoals de naam al aangeeft, gespecialiseerd in de aan- en verkoop van gebruikte Elling jachten. Eigenaar Richard Wolffers heeft als oud-medewerker van de werf ruim 16 jaar ervaring in de verkoop en oplevering van dit merk motorjachten en kent daarmee vrijwel elke Elling van binnen en van buiten. Niels Schröder, jachtmakelaar bij Sleeuwijk Yachting, is zeer verheugd met de komst van deze tweede jachtmakelaardij in de verkoophaven: “Sleeuwijk Yachting heeft al jaren een zéér hechte band met Neptune Marine Shipbuilding, de werf die de Elling jachten bouwt. In de jaren 90 was Sleeuwijk hét punt waar alle nieuwe jachten van deze werf werden afgeleverd. Inmiddels is de werf alweer een lange tijd te vinden in Aalst, maar de bijzondere band tussen de werf en Sleeuwijk Yachting is altijd gebleven. Dit is dan ook een bijzonder mooi merk met een gevestigde naam waar wij met onze jachtmakelaardij volledig achter staan.

Beide bedrijven blijven apart van elkaar opereren, maar verwachten wel veel aan elkaar te hebben. Richard Wolffers van Elling Brokerage licht toe: “Sleeuwijk Yachting heeft ruim 25 jaar ervaring in de internationale makelaardij en een goed verzorgde verkoophaven met een centrale ligging aan de A27 tussen Utrecht en Breda. De haven is zeven dagen per week geopend, wat ook een groot voordeel is voor Elling Brokerage. Wanneer ik in het buitenland ben is er altijd een andere deskundige jachtmakelaar op de haven aanwezig om bijvoorbeeld een bezichtiging te begeleiden.”

 

 

Gratis verkoopscan?