Doe een gratis verkoopscan!
Sleeuwijk Yachting – in de media – Motorboot

Begin dit jaar werd Sleeuwijk Yachting door Yvonne Zwaan benaderd voor een artikel in het blad Motorboot. Dit keer is de rubriek ‘Boot te koop’ aan onze Elling E3 gewijd.

De Elling E3

Dit in 1999 gebouwde motorjacht geldt als een van de eerste jachten Elling Yachting. Met een lange geschiedenis en meerdere eigenaren, leent dit schip zich dan ook uitstekend voor de rubriek van Motorboot. De Venus is een zeewaardig schip in de CE-Categorie A en heeft, voordat deze naar de verkoophaven van Sleeuwijk Yachting is verplaatst, in Sneek gelegen. Richard Wolffers, onze Elling specialist, houdt zich bezig met de verkoop van deze motorboot, waarbij inruilen altijd tot de mogelijkheden behoort.

Als het over de Venus gaat, zijn Marijke en Paul bij uitstek de aangewezen personen om over deze prachtige motorjacht te vertellen. Samen hebben zij veertien jaar op deze Elling E3 rondgevaren en vele avonturen met dit schip beleefd. Zo zijn ze door heel Nederland gevaren en hebben ze de Zeelandsekust en Wadden verkend. Niet alleen in de zomer, maar ook bij onstuimig weer was het verblijf aan boord comfortabel. Paul en Marije hebben zich nooit een moment onveilig op hun Elling gevoeld.

Elling E3 Ultimate (Nieuw Model)

Elling E3 Ultimate Nieuw Model

Toch hebben ze na veertien jaar besloten om afscheid te nemen van de Elling E3. Nu ze hun bedrijf hebben verkocht is er meer tijd om te gaan varen. Zo zouden ze graag een keer naar Berlijn of Scandinavië willen. Hoewel de Elling E3 hier ook voor geschikt is, willen ze toch de overstap naar een iets ruimer schip maken.  Voor de verkoop van hun Elling hebben ze daarom Richard Wolffers ingeschakeld. Deze goed onderhouden Elling E3 is dan ook nu bij ons te bezichtigen. Ondanks het bouwjaar, is de Venus van alle moderne gemakken voorzien waardoor verblijf aan boord zeer comfortabel is.

lees het volledige stuk hier: LINK NAAR ARTIKEL

Gratis verkoopscan?