Doe een gratis verkoopscan!
Sleeuwijk Yachting – in de media “Motorboot”

In het begin van oktober werden wij benaderd door Yvonne Zwaan voor een artikel in het blad Motorboot. Ze gaf aan dat wij een boot aan mochten dragen voor de rubriek boot te koop. Hierin licht het blad een boot uit die te koop ligt bij een jachtmakelaar.

Onze keuze voor de Van den Hoven Classic 1500

Met ons ruime aanbod is het altijd lastig om een geschikt schip te vinden voor deze rubriek. Wij willen altijd een schip aandragen waar zowel het schip als de kapitein een prachtig verhaal heeft te vertellen. De keuze was voor ons deze keer vrij snel gemaakt.

Wij namen recent de prachtige Van den Hoven Classic 1500 van de familie Vink in verkoop. Henk en Janny liggen al jaren bij ons in de jachthaven als vaste ligplaatshouders. Zo kregen wij langzaam mee dat de verkoop van het schip toch echt een feit ging worden. Wij zijn altijd blij als er een schip in de verkoop komt maar bij deze verkoop hebben wij toch gemixte gevoelens.

Van Den Hoven Classic 1500

Laten we er wat moois van maken

Toen hebben we de koppen bij elkaar gestoken en besloten om er een prachtig artikel van te maken. Al vrij snel was duidelijk dat Henk en Janny een mooi verhaal kunnen vertellen. Omdat zij de eerste eigenaar zijn van het schip wilde wij ook de andere kant van het verhaal horen. Dus werd Bart van den Hoven benaderd om ook aan te schuiven.

Dus op 12 oktober zat het hele gezelschap aan tafel in Sleeuwijk. Het zou een uurtje duren maar uiteindelijk na vele koppen koffie waren we twee uur verder. We mochten de fotoboeken bekijken en de verhalen horen van de vele reizen. We hadden de complete uitgave van Motorboot kunnen vullen maar Yvonne heeft dit prachtig samengevat. Het artikel staat in de december uitgave van Motorboot. U kunt het volledige verhaal lezen via onderstaande link.

Link: https://www.motorboot.com/081221_20mot012_02/

Het blad Motorboot

Als u meer van deze artikelen wilt lezen wordt dan abonnee. Het blad is zeker de moeite waard. Een prachtig blad waarin verhalen, actuele techniek en vaartesten de revue passeren.

Gratis verkoopscan?