Doe een gratis verkoopscan!
Sleeuwijk Yachting introduceert de “Gratis verkoopscan”

Een online waardebepaling voor uw huis en auto is de normaalste zaak van de wereld. U voert enkele specificaties in, voegt eenvoudig enkele foto’s toe en binnen enkele dagen krijgt u een onderbouwde indicatie van de waarde. Wij hebben deze mogelijkheid voor jachten, als een van de eerste makelaars, nu ook in het leven geroepen.

Aan de rechterkant van onze website treft u de knop Doe een gratis verkoopscan aan. U komt in een menu terecht waar u de gegevens van uw jacht kunt invoeren. Onderaan het menu voegt u de foto’s toe. De gegevens van uw schip komen bij één van onze makelaars terecht, waarna deze persoonlijk contact met u op zal nemen om zijn bevindingen met u door te spreken en het verhaal achter uw schip te horen.

Als wij na het lezen van de specificaties en het zien van de foto’s geen volledig beeld kunnen vormen. Komen wij, na het maken van een vrijblijvende afspraak, bij u aan boord kijken, zodat wij volledig staan achter de door ons genoemde waarde.

Van deze waardebepaling krijgt u géén volledige rapportage, hierdoor is deze niet bruikbaar voor uw verzekering, een financiering of bijvoorbeeld de belastingdienst. Uiteraard zijn wij wel bevoegd om een taxatie hiervoor uit te voeren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor een volledige taxatie en de kosten die hieraan zijn verboden.

Als makelaar staan wij midden in de markt voor motorjachten. Wij hebben goed zicht op: de vraag, het aanbod en de (verkoop)prijzen. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres om de waarde van uw schip te laten bepalen. Dus overweegt u om uw schip te verkopen en bent u benieuwd naar de waarde van uw jacht? Doe dan nu de gratis verkoopscan.

Gratis verkoopscan?