Doe een gratis verkoopscan!
Sleeuwijk Yachting verkoopt Bendie 2200 – Doop Ceremonie

De Bendie 2200 heeft een nieuwe eigenaar!

Toen Erik en Diana tijdens de Motorbootshow Gorinchem voor het eerst aan boord stapten, waren ze meteen enthousiast. Erik heeft lange tijd op binnenvaartschepen gevaren en wist daarom precies waar hij bij de aankoop van een schip op moest letten. Omdat de Bendie 2200 geen nieuw schip is, moest er nog wel het een en ander aan werkzaamheden gebeuren. Hoe dat precies is verlopen, kunt u terugkijken op het YouTube kanaal van Erik en Diana:

https://www.youtube.com/@enjoylifeerikendiana 

Nu de Bendie 2200 helemaal naar wens is, zijn Erik en Diana klaar om te gaan varen. Maar dat kan natuurlijk niet voordat het schip gedoopt is. Sleeuwijk Yachting en Erik & Diana willen u hier dan ook graag voor uitnodigen. Op 11 februari 2024 zal het schip, met de naam “Enjoy Life”, officieel worden gedoopt. Een zeer toepasselijke naam, want van het leven genieten doen Erik en Diana zeker, en met hun nieuwe schip zal dit absoluut goed komen!

Samen met familie, vrienden en medewatersporters zullen we toosten op al het moois dat Erik en Diana met de ‘Enjoy Life’ in het verschiet ligt. Hiervoor moet u zich alleen aanmelden via onderstaande link:

AANMELDEN

Sleeuwijk Yachting en Erik & Diana hopen dat u er 11 februari bij kunt zijn! Het evenement zal plaatsvinden op de jachthaven in Sleeuwijk, op onderstaand adres:

Sleeuwijk Yachting
Hoekeinde 24
4254LN Sleeuwijk

 

Gratis verkoopscan?