Doe een gratis verkoopscan!
NIEUWS
Bereikbaarheid Sleeuwijk Yachting juli t/m september

Bereikbaarheid Sleeuwijk Yachting juli t/m september 2022

 

Sleeuwijk Yachting is de gehele zomer zeven dagen per week geopend. We hebben gelukkig in deze tijd een ruim aanbod van verkoopjachten. De keuze van jachten is zeer breed in de verkoophaven.

Helaas zal onze bereikbaarheid deze zomer wat hinder ondervinden door wegwerkzaamheden. Dit is natuurlijk uitermate vervelend, maar wij kunnen u hierbij dus alleen maar zo goed mogelijk op de hoogte houden. Via de aangegeven omleidingen zijn wij gewoon goed te bereiken.

De kruising op de Rijkstraatweg Noord zal gesloten zijn vanaf 18 juli tot en met 22 juli 2022.

Mocht u in dezer dagen ons willen bezoeken dan kunt u de omleidingsroute volgen. U kunt de borden volgen die de haven van Sleeuwijk aangeven. Het nummer wat daarbij hoort is 2.

Hierna zal de sluiting nog niet helemaal voorbij zijn. Ze gaan na de bouwvakantie nog verder met de wegwerkzaamheden. Vanaf 22 augustus tot en met 23 september 2022 is de Rijksstraatweg noord in zijn geheel gesloten. De omleidingsroute wordt nu aangegeven met nummer 5 om ons te kunnen bereiken.

We hopen dat verdere hinder minimaal zal zijn in de omgeving om toch naar onze haven te komen.

We zien jullie graag deze zomer in onze haven. Schroom ons niet om te bellen voor een afspraak te maken voor een bezichtiging. Een e-mail versturen kan uiteraard ook via ons contactformulier.

Druk rechts op de knop voor ons volledige aanbod van verkoopjachten. Binnen ons aanbod vindt u uiteraard ook het aanbod van Elling Brokerage.

Mocht u uw schip willen verkopen laat dan uw gegevens achter via onze gratis verkoopscan.

We zien u graag in onze verkoophaven in Sleeuwijk.

Lees meer
Aangepaste openingstijden – Feestdagen

De Paasdagen staan weer voor de deur. Uiteraard zijn wij geopend alleen wijken onze openingstijden af van de normale openingstijden. Lees meer>

Lees meer
Sleeuwijk Yachting – Artikel stevenvlet op Stegfunk.de

Wij werden met enige regelmaat door onze Duitse klanten getipt op een nieuwe website Stegfunk.de . Deze website is opgezet voor de Duitse watersporter in Nederland. Lees meer>

Lees meer
Sleeuwijk Yachting – 30 jaar ervaring in scheepsmakelaardij

Dit voorjaar werden wij benaderd voor een artikel in het Belgische magazine Varen. Wij hebben samen met de redactie een prachtig artikel geschreven over onze jachtmakelaardij.

Lees meer>

Lees meer
Sleeuwijk Yachting – in de media “Motorboot”

In het begin van oktober werden wij benaderd door Yvonne Zwaan voor een artikel in het blad Motorboot. Ze gaf aan dat wij een boot aan mochten dragen voor de rubriek boot te koop. Lees meer>

Lees meer
De samenwerking tussen Sleeuwijk Yachting & Elling Brokerage

In januari 2020 ging de samenwerking tussen Sleeuwijk Yachting en Elling Brokerage van start. Sindsdien hebben we veel meer Elling E3’s en Elling E4’s in onze haven liggen. Lees meer>

Lees meer
Nieuwe categorie: In de media

Alle berichten over SleeuwijkYachting in de media.

Lees meer
Sleeuwijk Yachting start samenwerking met Elling Brokerage

Elling Brokerage en Sleeuwijk Yachting bundelen hun krachten. Per januari 2020 houdt Elling Brokerage kantoor op de jachthaven van Sleeuwijk Yachting op Hoekeinde 24 in Sleeuwijk. Hiermee komt ook het aanbod van goed onderhouden Elling-jachten in de haven van Sleeuwijk Yachting te liggen.
Lees meer>

Lees meer
Ook aankomende editie is Sleeuwijk Yachting aanwezig op BOOT Düsseldorf

Sleeuwijk Yachting gaat naar BOOT Düsseldorf 2020

Na het succes van vorig jaar stond het voor ons eigenlijk al vrij snel vast dat wij ook aankomende editie weer deelnemen aan BOOT Düsseldorf. BOOT Düsseldorf 2019 trok bijna 250.000 bezoekers een prachtig record voor deze beurs.

Lees meer>

Lees meer
Sleeuwijk Yachting introduceert de “Gratis verkoopscan”

Een online waardebepaling voor uw huis en auto is de normaalste zaak van de wereld. U voert enkele specificaties in, voegt eenvoudig enkele foto’s toe en binnen enkele dagen krijgt u een onderbouwde indicatie van de waarde. Wij hebben deze mogelijkheid voor jachten, als een Lees meer>

Lees meer

Gratis verkoopscan?